Leo Olierook Fishing Adventures

    Homepage || Leo vertelt|| Leo vertelt nr. 72 (statistieken kneitebijters.nl)
 

    
 
Leo vertelt nr. 72 (statistieken kneitebijters.nl)


Gisteren leerde ik, dat de statistieken van mijn site weer naar eenzame hoogten waren gestegen.
De maand augustus 2015 heb ik afgesloten met 28.313 bezoekers en dat zijn gemiddeld 913 bezoekers per dag.
Dat zijn ca. 8000 bezoekers meer dan juli jl. en er komt gewoon geen einde aan.
Eigenlijk ben ik daar best een beetje trots op en gezien de reacties in mijn gastenboek, zijn de lezers er ook blij mee.Ga toch commercieel, zeggen sommige adviezen of plaats advertenties op je site, want dan verdien je er nog aan en speel je misschien nog kiet of je houdt er wat van over.
Kijk, dat is nooit de bedoeling geweest, omdat ik graag mijn emoties tijdens, voor of na het vissen wil delen met anderen om lezers van mijn verhalen een opsteker te geven.

Niemand vist emotieloos en niemand vist graag alleen, omdat je dan tijdens een vangst van een mooie kneiter alleen jezelf kan vertellen hoe goed je bent en je dit alleen achteraf kunt delen met degenen die het horen wil (of niet).
Het zuivere genieten tijdens een kapitale vangst doe je toch met zijn tweeën of met meerderen in de boot of langs de waterkant.
En waarom zou je dit niet willen ventileren in een verhaal, gelardeerd met foto’s telkens na een paar getypte zinnen.

gejat van Facebook

Soms krijg je als lezer de indruk of je ook zo’n dag hebt meegemaakt en dat je toeschouwer bent op het puntje van de boot.
Je voelt ook de emoties van een mooie vangst en ook de teleurstelling als er een gigant van een vis losschiet van de haak en je pikt gelijk de tips op als die aan het papier worden toevertrouwd.

Eigenlijk hoef ik niet te twijfelen of ik zo door wil gaan met het schrijven en publiceren van mijn verhalen, want zodra ik commercieel van start zou gaan dan voel ik het als een verplichting en ben ik niet meer vrij om zelfstandig te handelen.
Misschien lever ik dan wel aan originaliteit en oorspronkelijkheid in en worden het cliché verhalen zonder een enkele franje en humorloze zinnen.Nee, ik blijf wie ik ben, gewoon een doorsnee schrijver met zelfspot, een beetje ordinair en gelikte uitspraken, maar een die elke vissessie op een eigen wijze weer kan geven.
Mooi, lullen we niet meer over.

 
naar boven
 

© Leo Olierook Sportsfishing Adventures 2008-2012

  Webdesign by Theo J. de Wit

Google Sitemap Generator