Leo Olierook Fishing Adventures

    Homepage || Roofvisverhalen|| Overzicht van de snoekbaarsvangsten in 2016
 

    
 
Overzicht van de snoekbaarsvangsten in 2016


Dit jaar (2016) ben ik er 86 keer op uit geweest om te gaan vissen in allerlei visboten met in totaal 18 verschillende vismaten.
Met zijn allen zijn er 2070 snoekbaarzen over de randen van de boten gekomen, waarvan ikzelf 671 roofvissen aan de haak heb mogen krijgen.

90 stuks 14 oktober en 44 stuks op 6 december in de avond


Op Het IJ hebben we het meest zitten vissen, namelijk eenenvijftig (51) keer.
Zes keer zijn we op de Waal en zes keer op het Noordzeekanaal aanwezig geweest.

Drie keer op de Zaan, twee keer op de Maas, twee keer op het Alkmaardermeer, een keer op het eiland van Maurik, een keer op de Lek en een keer op het Haringvliet.

81 cm 9 juni en 83 cm 12 juni


Ook ben ik dit jaar twee keer naar de Ebro in Spanje geweest om te verticalen en te dropshotten, negen keer ’s nachts gaan dropshotten op de snoekbaars en de rest gaan vissen op de meerval in Nederland.

Ook heb ik nog 12 keer op de zaterdagen gevist met het “Hengeltuig”, een groepje gezellige witvissers van de Camping waar ik verblijf.
De eerste dropshotsessie was op 3 januari op de Waal en de laatste op 30 december op Het IJ.

Drie 80ers op 22 juni en drie 80ers op 24 juli


In een dag sessie zijn er 90 snoekbaarzen en in een andere (avond) sessie 82 snoekbaarzen gevangen (drie man in de boot).

Ook kregen we een flink aantal mooie 80ers ( 8 stuks) in de boot, zelfs 2 x 3 stuks op 22 juni en 24 juli en de grootste meervallen in de Ebro waren 223 en 240 cm.
Je kunt wel stellen dat de grootste snoekbaarzen van dit jaar in de maanden juni en juli zijn gevangen.

Meervallen 223 en 240 cm op de Ebro en een dagje Maas op 16 september


Elke maand wordt mijn site ca. 21.000 keer bekeken (met een uitschieter naar 27.000 keer) en de meeste bezoektijden liggen tussen 18.00 – 22.00 uur, want dan wordt de site het meest bezocht, maar ook de hele dag en ’s nachts tot in de kleinste uurtjes.

Vele tientallen tips of meer in mijn inmiddels 851 verhalen op mijn site zijn vaak overgenomen door vele roofvissers en soms loopt mijn e-mailbox over van de vele vragen van gretige lezers en die worden overigens allemaal door mij beantwoord.

Dagjes dropshotten op 9 oktober en 24 en 30 november


Door de voortschrijdende glaucoom is het zicht in mijn ogen sterk achteruit gegaan en kan ik met mijn rechteroog al niets meer zien dan licht en donker en hele vage beelden.

Mettertijd zal mijn linkeroog ook het zicht verder gaan verliezen en dan is het schrijven van verhalen en foto’s maken echt onmogelijk worden.
Voorlopig lukt het nog en gaan we gewoon door.

 
naar boven
 

© Leo Olierook Sportsfishing Adventures 2008-2012

  Webdesign by Theo J. de Wit

Google Sitemap Generator