Leo Olierook Fishing Adventures

    Homepage || Roofvisverhalen|| Onze visdag is pas compleet met een heuse blinddate 11 stuks
 

    
 
Onze visdag is pas compleet met een heuse blinddate 11 stuks


Vandaag ga ik met Marco en Frido op de versiertoer.
We proberen een aantal romantische ontmoetingen te regelen met een stel heuse knappe dames en die mogen van ons best wel zwaarlijvig zijn.
Zo corpulent en zo verschrikkelijk vet, dat ze door hun breedte op elke bil een eigen postcode hebben en als ze naaldhakken zouden hebben dragen, bij elke stap een oliebron aanboren.Niet dat we niet vallen op dames die net zo dun zijn als draadnagels en een salto in een TL-buis kunnen maken, maar het oog wil ook wat dus willen we een partij vlees in onze handen beethouden waar je U tegen zegt en we ze bijna niet kunnen omarmen.
We hebben slechts een enkele voorwaarde, jaja, ze moeten van vis houden en je snapt het al, ik heb het over uit de kluiten gewassen snoekbaarzen die bijna uit hun vel barsten van dikkigheid.

Veganisten, herbivoren, omnivoren kunnen beter wegblijven, want we zijn op zoek naar waarlijke visetende carnivoren of wel piscivoren, die een lekkere vis naar binnen schuiven of dat het ultiemste lekkernij op de wereld is.En laten we nou heel toevallig een partij halfbevroren visjes in de Marcraft hebben, weliswaar niet vers maar wel vers ingevroren en eenmaal ontdooid in het water laten ze een heerlijke geurspoor achter en doen ze voor een echt vers sappig visje niet onder.
Daar kunnen die zwaarlijvige en supervette dames natuurlijk niet aan voorbij gaan en met een lekke bek vallen ze met een supersnel schot de lekkernij aan om ze met een enkele hap te verzwelgen.

Reken maar, dat we klaar zitten om elke verandering van de dropshot hengeltop te registreren.
Mijn lijf gloeit en mijn lichaam voelt een beetje aan of ik voor het eerst een lekker stuk mag versieren wat uiteindelijk kan eindigen in intiem lichamelijk contact.
Vandaag zitten we op de Waal op zoek naar groepjes witvissen waar over het algemeen schavuiten met een scherp gebit tussen manoeuvreren op zoek naar visjes met een afwijkend gedrag om ze te verorberen.De eerste beuk was overweldigend zacht en nauwelijks aan de top van de hengel te zien.
Dat was een tegenvaller, want in plaats dat de hengel bijna uit mijn handen werd gerukt kreeg ik een eng zacht nibbeltje te voelen of er een guppy aan het aas aan het sabbelen was.
Toch kan dit een aanbeet van een flinke jetser van een moorddadige kannibaal zijn die heel voorzichtig de handel voor zijn of haar neus bekijkt en als het ware even voorproeft.

Langzaam boog de top van de dropshothengel naar de peilloze diepten van de Waal en als vanzelf neeg ik de hengeltop met een snelle beweging naar boven in de hoop dat er plotseling een felle weerstand op zou treden.Maar nee, een grote zware rover was voor mij vandaag niet weggelegd, want een middelmaat snoekbaars liet zijn ware aard en gemene bek even zien toen ik hem onthaakte.
Vandaag was het ploeteren om een visje aan de haken te krijgen en de stand bleef op 11 stuks staan.
Meer zat er gewoon niet in, wel een puist wind en regenbuien met windstoten en dan is een aanbeet met een heen en weer zwiepende hengel slecht waar te nemen.
 
naar boven
 

© Leo Olierook Sportsfishing Adventures 2008-2012

  Webdesign by Theo J. de Wit

Google Sitemap Generator