Leo Olierook Fishing Adventures

    Homepage || Roofvisverhalen|| Furieuze rovers versus bloedlinke shads 25 stuks
 

    
 
Furieuze rovers versus bloedlinke shads 25 stuks


In onze shaddozen liggen duivelse shads te wachten om in actie te komen tegen hun aardsvijand, de snoekbaars.
Eenmaal aan de dropshothaak bevestigd raken ze begeesterd en worden deze shads uiterst fulminant en beginnen met hun diabolische werkzaamheden om de snoekbaars te lokken met de bedoeling om (tijdelijk) hun vrijheid af te nemen.Leep en arglistig, maar ook doortrapt en geraffineerd zijn de shads op zoek naar de ultieme moordenaars van de plassen, rivieren en groot water, namelijk de snoekbaars.
Hun trukendoos is groot en elke truck wordt uit de kast gehaald om deze struikrovers uit hun hinderlagen te krijgen en ze aan te laten vallen op hun nietsvermoedende uiterlijk.

Niet altijd zijn deze roekeloze rakkers te verleiden tot een aanbeet, maar er zijn momenten van zwakheid en dat wordt door deze gewiekste shads herkent en direct gebruik van gemaakt.Vandaag zijn Marco en ik weer op het water te vinden en onze lepe shads zijn op zoek naar onverlaten en schelmen die het niet zo nauw nemen om klein speldaas uit te moorden.
De shads zijn klein, maar o zo geslepen en herkennen direct de vlegels die loerend vanuit hun hinderlagen naar hun handelingen kijken.

Flirtend en koketterend maar ook agressief en driftig worden de geweldenaars uit hun hinderlagen getrokken, alleen maar door dit buitengewone gedrag en dat moet natuurlijk afgestraft worden door een snel schot met de staart en een geopende muil waarin de vlijmscherpe tanden flitsend te zien zijn.Hangen!
En weer begint het gevecht door een van ons om de woesteling in het net en in de boot te krijgen.

Kromme dropshothengels zien wij het liefst, krom tot aan het handvat vergezeld door een snorrende slip van de molen, die duidelijk moeite vertoond om de krachtpatser uit te putten en schepklaar te krijgen.
Dat is onze hobby en de hobby van vele gelijkgestemden, die met het hart in de keel een prachtige gehaakte rover staan te drillen en blijvend van deze kick willen genieten.
Daar kan geen enkele drug tegenop.

 
naar boven
 

© Leo Olierook Sportsfishing Adventures 2008-2012

  Webdesign by Theo J. de Wit

Google Sitemap Generator