Leo Olierook Fishing Adventures

    Homepage || Leo vertelt|| Leo vertelt nr 18 ( Rijpe pennenvruchten )
 

    
 
Leo vertelt nr 18 ( Rijpe pennenvruchten )


Ik was met mijn 144ste verhaal bezig, toen ik via een ingeving, toch maar even naar mijn database ging kijken hoeveel schrijfruimte ik eigenlijk nog over had om mijn verhalen te publiceren op mijn site.
Dat was schrikken.
Ik had de toegestane 150 mb ruim overschreden.Vanaf juli 2008 heb ik 143 verhalen gepubliceerd en daarbij 1600 foto’s van vangsten geplaatst.
Grote genade, dat is veel, dacht ik nog, waar haal ik het toch vandaan?
Nu is mijn mond met een strootje open te krijgen en met een voorhamer niet meer dicht te slaan en mijn pennenvruchten vloeien als vanzelf op papier.

Ik zie in alles een verhaal en dat kan ik moeiteloos optekenen en een ander daar deelgenoot van maken, tenminste als de ander het leuk en interessant genoeg vindt om het ook werkelijk te lezen.
De kleine 5000 bezoekers per maand die mijn verhalen lezen hebben allen grote leeshonger en ze kijken met regelmaat of er weer nieuwe verhalen zijn geplaatst.
Die kan ik gewoon niet teleurstellen en het doet mij goed, dat ik zo’n uitgebreide schare aan lezers heb en door de regelmatige mailtjes van deze lezers, kan ik opmaken dat ze van jong tot oud, van schoolgaande jongeren tot ingenieurs toe zijn en allen een grote passie delen, vissen!Vandaag heb ik mijn provider benaderd voor uitbreiding van 500 mb in mijn database.
Dat kost weer een paar centen extra per jaar, maar daar zeur ik niet over.
Nu zijn mijn lezers in ieder geval weer verzekerd van het lezen van nieuwe verhalen en ik kan voorlopig weer een aantal jaren vooruit om zorgeloos mijn belevenissen op te tekenen.

Ga je verhalen eens bundelen, riep een van mijn zoons en probeer dat uit te geven, dat is toch leuk en informatief voor vissend Nederland.
Kijk, daar zit hem nu net de kneep, want ik ben niet echt commercieel ingesteld en ik schrijf deze verhalen zuiver voor mijn plezier en niet voor het geld wat ik er eventueel mee kan verdienen.
Er zitten ook geen reclameflitsen of andere buttons op mijn site waar je op moet drukken om terecht te komen in een of andere advertentie.

Ja, je leest het goed....in Den Haag!

Dat hoeft voor mij niet, want ik kan best zonder deze commerciële inmenging.
De verhalen die ik publiceer zijn geschreven voor andere vissers, want iedereen die mijn verhalen leest vindt iets van hemzelf terug, de emoties die je ook hebt beleefd, de spanning van de aanbeet tot het werkelijk landen van de vis, maar ook de beleving van de voorpret om te vissen en het uitproberen van een nieuw gekochte hengel of een nieuw ontworpen rig.

Elke visser heeft een bepaalde leeshonger en wil zoveel mogelijk weten over een bepaalde stek in het buitenland, welke boilies en technieken er doorgaans worden gebruikt, maar ook gewone dingen zoals het kopen van een hengel of molen en welke lijn daar bij hoort.
Kortom, we hebben allemaal behoefte aan informatie en zelfs ik lees en bezoek vele sites om mijn honger te stillen en mijn technieken te verfijnen over bepaalde vissoorten.Ik moet er niet aan denken, dat de bron van mijn verhalen opgedroogd zou raken.
Een writersblock, het onvermogen om een letter op papier te zetten, een mentale inzinking of schrijfkramp in de ergste vorm.
Laten we daar niet aan denken.
Lees nu maar, ik schrijf wel.

 
naar boven
 

© Leo Olierook Sportsfishing Adventures 2008-2012

  Webdesign by Theo J. de Wit

Google Sitemap Generator