Leo Olierook Fishing Adventures

    Homepage || Leo vertelt|| Leo vertelt nr 32 (Visitekaartje)
 

    
 
Leo vertelt nr 32 (Visitekaartje)


Eindelijk ben ik gezwicht.
Ik heb opdracht gegeven tot het vervaardigen van een aantal visitekaartjes met op de achtergrond een logo van een gevangen snoek en als tekst mijn internetadres.
Een aantal mensen hadden mij dit al aangeraden, maar daar heb ik eigenlijk geen gehoor aan gegeven en vraag me niet waarom ik dat steeds terzijde heb gelegd.Eigenlijk weet ik nu wel waarom ik de visitekaartjes heb laten maken, want elke maand neemt het aantal bezoekers op mijn site alleen maar toe.
De bekendheid van mijn site wordt gevoed door mond op mond reclame en de bekende zoekmachines floepen de naam van mijn site zo op het scherm als een gebruiker bepaalde woorden intoetst.

Ron Noorlander van hengelsportzaak Schwegler in Uithoorn, helpt ook mee om mijn bekendheid te vergroten en geeft aan elke nieuwe klant het met de hand geschreven adres van mijn site op de achterkant van zijn eigen visitekaartje van de zaak.
Daar was ik mij niet eerder van bewust.Oorspronkelijk wordt een visitekaartje achter gelaten bij het niet aantreffen van de persoon die men wilde bezoeken. Deze kaart telt in de etiquette als bezoek en bevat derhalve de gegevens van degene die op bezoek is geweest.
Ook worden visitekaartjes onderling uitgedeeld, bijvoorbeeld, tijdens bijeenkomsten van externe partijen, zodat je later de personen persoonlijk telefonisch of schriftelijk kan benaderen naar aanleiding van de contactgegevens die op het visitekaartje staan vermeldt.Een tijdje terug liep ik nog serieus met het idee om stickers van mijn site te laten maken, maar van dat idee ben ik afgestapt.
Ik dacht nog bij mezelf, wie plakt er nou een sticker van mijn site ergens op en op welk voorwerp zou je dat dan moeten plakken?
Ik zou het zo snel niet weten, vandaar dat ik dat idee heb laten varen.

Ron was ook eigenlijk de aanleiding tot het bestellen van deze informatieve kartonnen items, omdat hij een opmerking plaatste tijdens het overhandigen van zijn visitekaartje met op de achterkant mijn gegevens aan een nieuwe klant.
“Waarom laat je eigenlijk geen visitekaartjes maken?”, vroeg hij aan mij, “dan hoef ik niet elke keer met de pen handmatig jouw internetadres op te schrijven”.Deze opmerking trof mij meer, dan hij kon bevroedden en thuis gekomen wist ik ineens waarom ik visitekaartjes moest bestellen.
Als iemand de moeite wilt nemen, om geheel belangeloos mijn site te promoten, dan kan ik op zijn minst deze handeling vergemakkelen door visitekaartjes aan te reiken, die hij zo uit kan delen.

Zo, dat ben ik ook weer kwijt.

 
naar boven
 

© Leo Olierook Sportsfishing Adventures 2008-2012

  Webdesign by Theo J. de Wit

Google Sitemap Generator