Leo Olierook Fishing Adventures

    Homepage || Leo vertelt|| Leo vertelt nr 35 ( draagbaar toilet)
 

    
 
Leo vertelt nr 35 ( draagbaar toilet)


Als ik ergens blij mee ben, dan is het wel met mijn eigen draagbaar toilet.
Wat een genot is het, om op je eigen pleetje te zitten kleien als je de drang voelt opkomen om de overtollige inhoud van je lichaam te ledigen.Bij elke reis naar een karperstek in het buitenland gaat hij steevast mee, want ik moet soms op de gekste tijden af.
Het begint met een paar winden (bericht uit darmstad: lading stront op komst) die ik soms voorzichtig en soms keihard laat ontsnappen en ik weet in mijn achterhoofd, dat straks de aandrang hevig en overweldigend zal zijn.

Dan moet ik voorbereid zijn dat ik direct met mijn blote billen op mijn wc kan gaan zitten om mij over te geven aan de peristaltische bewegingen van mijn endeldarm en de uiteindelijke hoge drang om wokkels te produceren.Helaas ben ik een ervaren bosschijter geworden, ook toen ik nog niet in het bezit was van mijn zetel.
Je kunt een opvouwbaar toilet niet met je meezeulen als je aan het vliegvissen bent en tot je heupen in een snelstromende rivier staat.
Dat gaat niet, dus moet je uit de broek tussen het vliegvissen door in de struiken naast de rivier.
En dan ga je niet op je hurken zitten op het veel belopen paadje naast de rivier, want dan stap je steevast in de schemer in je eigen dampende bolus.Soms moet ik twee keer achter elkaar en dat zal waarschijnlijk liggen aan wat ik heb genuttigd.
Op La Horre moest ik ineens zo hevig, dat de sluitspier van mijn poepertje met grote kracht werd geopend en de vrolijkheid bijna langs mijn benen liep, toen ik probeerde van stek 11 de toiletten op het terrein bij het woonhuis te bereiken.
Ging dus niet en ik kreeg krampen in mijn buik en mijn samengeknepen billen weken vanzelf uiteen en ik heb onderweg op stek 12 snel mijn broek moeten laten zakken.

Jij bent snel terug, zei Theo en ik dacht, je moet eens weten wat ik als cadeau op stek 12 heb achtergelaten want daar is een olifant nog jaloers op.Ik zet mijn opvouwbare toilet als een tafeltje neer, een beetje verborgen achter mijn tent tussen overhangende takken van bomen of struiken en gelukkig is tijdens het gespetter en het alfabetkakken nog geen ene keer mijn beetverklikker afgegaan.
Het nadeel in de zomer zijn 's avonds de muggen die je eindeloos plagen en mijn blote witte reet als een dankbaar object zien, mijn uitdagende billen als een goed verlichte schietschijf hanteren om zich er op te storten en zich vol te zuigen met mijn bloed.

Je bent dan zo gehaast om snel te poepen en je kont af te vegen, dat je bij de volgende kakbeurt een dubbele remspoor ontdekt in je onderbroek.
Maar...je hebt geen last van vieze brillen meer, geen smerige toiletpotten met half doorgetrokken ontlasting, geen zeikplekken op de grond voor de pot, waar je broek in kan hangen en geen vuile deurknoppen of kranen met vergane poepresten meer.Nee, je houdt je eigen vertrouwde poepdoosje schoon en hygi´┐Żnisch met natte doekjes en baby oliedoekjes, je wast je handen en smeer ze in met hygienische bacteriedodende gel en na gebruik vervang je het zakje met je excrementen en de gebruikte deponeer je gesloten in een vuilniszak.
Klaar.

Voor geinteresseerden is het internet adres : www.thepett.eu
In Nederland te verkrijgen bij:
The Pett Europe
Willemslaan 6
1406 LV Bussum
Tel: 035 69 20 861 of 035 69 36 483
info@thepett.eu
Helaas is hij niet erg goedkoop, maar elke eurocent waard.


 
naar boven
 

© Leo Olierook Sportsfishing Adventures 2008-2012

  Webdesign by Theo J. de Wit

Google Sitemap Generator