Leo Olierook Fishing Adventures

    Homepage || Leo vertelt|| Leo vertelt nr 47 ( Spro Air Body shads)
 

    
 
Leo vertelt nr 47 ( Spro Air Body shads)


Appie kocht pasgeleden een aantal Spro Air Body shads.
Hij benaderde telefonisch Hengeldiscount Gigant in Oldemarkt en vroeg naar de Spro Air Body Shads in de lengten 10 en 15 cm.De 10 cm shads kosten 5.95 euro verpakt per 3 stuks en de 15 cm shads 6.95 euro verpakt per 2.
Appie houdt van pingelen, dus die kreeg de 10 cm shads voor 5.- euro in plaats van de gevraagde 5.95 euro. Hij kreeg echter van de 15 cm shads niets van de prijs af en die bleven 6.95 euro de 2.
Bovendien bedong hij ook nog, dat er geen verzendkosten in rekening werden gebracht.
Appie blij.

Ik dacht nog, ik heb ze toch goedkoper gezien?
Ik ga naar de site van Snoekshop (Webshop) en ik klik de aparte afdeling shads aan en wat schets mijn verbazing?
De 10 cm shads kosten slechts 3.95 euro verpakt per 3 stuks en de 15 cm shads 4.45 euro verpakt per 2.
Dat scheelt 2.- euro op de 10 cm shads en 2.50 euro op de 15 cm shads!!
Je hoeft dus niet te soebatten of te pingelen, want het zijn de gewone lage winkelprijzen.Dan gaan we maar eens even verder zoeken op het net.
Hengelsport De Watertoren vraagt 5.95 euro voor zijn 15 cm Spro Air Body shads en dat is 1.- euro goedkoper dan Hengeldiscount Gigant, maar weer 1.50 euro duurder dan Snoekshop.

Angel Discount 24, vraagt 6.60 euro voor de 10 cm Spro shads en is dus de duurste voor de kleinste maat, maar op Ebay vind ik weer de 15 cm Spro Air Body shads voor 8.20 euro.Er zit dus handel in de Spro Air Body shads en veel hengelsportzaken plakken er maar een prijsje op, die in hun ogen een aanvaardbare prijs lijkt te zijn en daarmee denken te concurreren.
Hulde voor Snoekshop.nl, want de prijzen die Snoekshop ( contactpersoon Hans Rochat) hanteert, daar ga je gewoonlijk niet om pingelen, want dat is nergens voor nodig.

 
naar boven
 

© Leo Olierook Sportsfishing Adventures 2008-2012

  Webdesign by Theo J. de Wit

Google Sitemap Generator