Leo Olierook Fishing Adventures

    Homepage || Strips en tekeningen|| strips Kneitebijters
 

    
 
strips Kneitebijters


Hier kunt u alvast een aantal Kneitebijters-strips zien van mijn hand. In de loop van vele jaren, heb ik er ca. 150 getekend en voorzien van tekst.

Alle strips gaan over vissen of zijn gerelateerd aan vissen. In het verleden hebben de strips andere namen gehad, omdat ik zoekende was naar een geschikte naam. Nu ik eindelijk, na lang wikken en wegen, een eigen site heb genomen, was de naam voor de site en voor de strips snel gevonden.
Het liefst kijk ik niet naar strips van een ander en dat doe ik om de volgende eenvoudige reden. Onwillekeurig kan je plagiaat plegen en dingen van andere strips overnemen in je eigen werk.
Om zo origineel mogelijk te blijven, zoek ik ook niet naar betere getekende achtergronden en tekstueel betere zinnen. Uit mijn werk kun je ook opmaken, wanneer strips eerder zijn getekend, omdat de latere strips gevoelsmatig rijper van opzet zijn. Deze strips zijn dan ook een deel van mijzelf, puur, soms onvolwassen en beelden dan de kwajongen uit, die nog steeds in mij zit. Zelfs soms schunnig, maar altijd met een knipoog naar het onderwerp.

Deze strips zijn nooit eerder gepubliceerd in wat voor vorm dan ook. Vanzelfsprekend rust er op deze strips een copyright.


 
naar boven
 

© Leo Olierook Sportsfishing Adventures 2008-2012

  Webdesign by Theo J. de Wit

Google Sitemap Generator