Leo Olierook Fishing Adventures

    Homepage || Leo vertelt|| Leo vertelt nr 53 (Leve de Shitbox)
 

    
 
Leo vertelt nr 53 (Leve de Shitbox)


Een tijd geleden heb ik het over mijn eigen opklapbare poepdoos gehad (Leo vertelt nr 35) en wat schetst mijn verbazing?, er bestaat ook nog een opvouwbare Shitbox van karton.
Jawel, van 80% gerecycled karton.
Je vouwt de Shitbox tot een echte kakdoos (35 x 35 x 35 cm) en je plaatst er een van de tien bijgeleverde biologisch afbreekbare poepzakjes in en laat die lading stront maar komen.Er worden zelfs nog tien tissues bij geleverd om je scharnier te reinigen van achtergebleven knittels (bolletjes stront in je konthaar) en alles zit in een handige plastic schoudertas, dus wat wil je nog meer.
Kosten?, slechts 26,95 euro en dat is weinig voor een zetel.

Je kunt de Shitbox meenemen langs de waterkant als je gaat vissen, want dat is beter dan met je reet in de brandnetels te belanden die plotseling weer omhoog komen als je ze met je voeten hebt platgetrapt en net bent gaan hurken en wat een gemak heb je als je ineens aandrang en druk op je poepertje krijgt als je in een roeiboot op een meer zit.Dat is beter dan over de rand van je boot knetteren en je drollen met de stroom mee zien drijven, maar het risico loopt, dat je niet meer overeind kunt komen, omdat je door de golfslag doorgeschoten bent.
Hang je daar hulpeloos met je blote toges in het water en elke keer likt een golf aan je behaarde ballen.
Nee, dan is zo'n kartonnen hulpmiddel een prachtige uitkomst.

Helaas kan er een probleem optreden als je ineens intens moet kakken in de regen, want papier of karton is geen betrouwbare partner in die nattigheid.
Net als je denkt, het gaat toch wel goed, dan zak je plotseling door de natte kartonnen plee en lig je met je blote hol in je eigen penetrant geurende excrementen.Dan heb je aan die tien bijgeleverde tissues niet genoeg om de boel strontvrij te krijgen en zijn alleen je sokken nog een uitkomst.
Je moet ook niet zwaarder zijn dan 100 kilo, want dan wordt het formaat pleetje gewijzigd in 35 x 35 x 2 cm, in plaats van 35 cm hoog.
Die 2 cm is natuurlijk variabel, want als je een week lang geen bolus hebt weggelegd en eindelijk uit de broek moet, dan kan de hoogte van de geplette poepdoos wel oplopen tot 5 cm hoog, door de enorme berg kak, als je er na het bouten doorheen bent gezakt met je zware lichaam.

Het gat in de Shitbox, waardoor je stront moet persen is ook al niet te groot, dus het gevaar bestaat dat je drol bij het verlaten van je endeldarm langs de achterrand schraapt en aan je kleding of aan je hand kan gaan zitten als je na het boutkezen je poepert afveegt.Het kan nog vele malen erger zijn, als je de schijterij hebt, want dan zitten na het laten van een paar flinke flotsen de stukjes stront tot aan je haargrens en achter je oren.
Leg dat je vrouw maar uit, als zij met haar vingers door je haar kroelt tijdens het beffen en die opgedroogde stukjes poep onder haar nagels voelt.

Het wordt helemaal van de gekke als je tijdens het drukken moet plassen en dat doen de meesten onder ons.
Probeer je tampeloeres ook eens in datzelfde gat te krijgen waar je een drol in moet deponeren en dan hebben we het nog niet eens over je ballen die je er ook nog eens bij moet persen.
Gegarandeerd, dat je snikkel en kloten door een verse dampende bolus worden aangeschampt en je later bij je vrouw moet gaan uitleggen hoe de stront onder je voorhuid terecht is gekomen als zij je wilt gaan pijpen.
Degenen die toch geinteresseerd zijn in hun eigen privaat en er weinig geld en wat ongemak voor over hebben, is dit de site waar je hem kunt bestellen.

http://www.ditverzinjeniet.nl/living/tuin-outdoor/shit-box

 
naar boven
 

© Leo Olierook Sportsfishing Adventures 2008-2012

  Webdesign by Theo J. de Wit

Google Sitemap Generator